Showing posts with label Tempahan Vector. Show all posts

Dah Macam YB!


Sebenarnya gambar original tak bersongkok, rambut smart lagi, berpacak
Tapi En.Amir nakkan gambarnya bersongkok... 
Bila letak songkok dah nampak macam YB En. Amir ni.. hihi^^
Yang Berhormat muda ........^_^


p/s: fuh buat keje laju2 nak cuti raya pulak nih^^


Tempahan Vector Illustration Fadzli

Lama tak dapat order untuk vector..
Semalam dapat mesej nak temph..
Jom lihat hasilnya :)



Contact :
FB Page : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com

Sekian :)


Tempahan : Vector Illustration DearXila

Hari tu deno tiba-tiba dapat mesej di fanpage daripada Zila nak tempah vector. Masa tu tak tahu pun, ingatkan siapa.. Rupa-rupanya blogger Xila! Masa ke blog Xila baru la tahu..... Biasa je illutration deno buat.. huhu.. Terima kasih Xila!


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Tempahan : Nabeel Fikree





COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Tempahan : Watermark Dan Vector Hazinra

Watermark
tema : purple + pink + grey


online shop : HazinraShop


Vector



COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Vector : Kak Zuraidah


Selamat pagi semua :)

alhamdulillah...
hari ni ada tempahan vector
tempahan dari rakan SLE, kak zuraidah :)


harap kak zuraidah suka :)



p/s: hujan dari semalam... agaknya musim bah dah nak bermula di terengganu... sejukkkk.... ^^

Tempahan Dari Peja


Baru-baru nie deno dapat tempahan 
banyak juga.. 4 keping gambar
alhamdulillah... rezeki deno untuk bulan lepas..
tempahan daripada peja
 ayah saudara peja ialah ayah sepupu deno!
kecil betul dunia ni kan.... deno pun baru tahu.... 

okeylah... jom lihat hasil kerja deno :)


 


 


 


 


jom ramai-ramai kita terjah blog peja!
kalau korang berminat dan nak tahu lebih lanjut, klik kat atas tu (order here)
dan boleh pm terus ke fb deno




p/s : cuba komen sikit... (^_^)