Dayang Deno: Tempahan Vector
Showing posts with label Tempahan Vector. Show all posts
Showing posts with label Tempahan Vector. Show all posts

21.7.14

Dah Macam YB!
July 21, 2014 21 Comments

Sebenarnya gambar original tak bersongkok, rambut smart lagi, berpacak
Tapi En.Amir nakkan gambarnya bersongkok... 
Bila letak songkok dah nampak macam YB En. Amir ni.. hihi^^
Yang Berhormat muda ........^_^


p/s: fuh buat keje laju2 nak cuti raya pulak nih^^


Reading Time:

3.7.14

Tempahan Vector Illustration Fadzli
July 03, 2014 4 Comments
Lama tak dapat order untuk vector..
Semalam dapat mesej nak temph..
Jom lihat hasilnya :)



Contact :
FB Page : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com

Sekian :)


Reading Time:

27.9.13

Tempahan : Vector Illustration DearXila
September 27, 2013 7 Comments
Hari tu deno tiba-tiba dapat mesej di fanpage daripada Zila nak tempah vector. Masa tu tak tahu pun, ingatkan siapa.. Rupa-rupanya blogger Xila! Masa ke blog Xila baru la tahu..... Biasa je illutration deno buat.. huhu.. Terima kasih Xila!


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Reading Time:

18.5.13

Tempahan : Nabeel Fikree

16.5.13

Tempahan : Watermark Dan Vector Hazinra

19.10.12

Vector : Kak Zuraidah
October 19, 2012 3 Comments

Selamat pagi semua :)

alhamdulillah...
hari ni ada tempahan vector
tempahan dari rakan SLE, kak zuraidah :)


harap kak zuraidah suka :)



p/s: hujan dari semalam... agaknya musim bah dah nak bermula di terengganu... sejukkkk.... ^^

Reading Time:

1.5.12

Tempahan Dari Peja
May 01, 2012 9 Comments

Baru-baru nie deno dapat tempahan 
banyak juga.. 4 keping gambar
alhamdulillah... rezeki deno untuk bulan lepas..
tempahan daripada peja
 ayah saudara peja ialah ayah sepupu deno!
kecil betul dunia ni kan.... deno pun baru tahu.... 

okeylah... jom lihat hasil kerja deno :)


 


 


 


 


jom ramai-ramai kita terjah blog peja!
kalau korang berminat dan nak tahu lebih lanjut, klik kat atas tu (order here)
dan boleh pm terus ke fb deno




p/s : cuba komen sikit... (^_^)
    



Reading Time: