Dayang Deno: Tempahan
Showing posts with label Tempahan. Show all posts
Showing posts with label Tempahan. Show all posts

19.12.15

AnisYee Beauty Shop
December 19, 2015 2 Comments

KLIK : 

Commisson from Anis.. Act agak lama deno tak melukis untuk facebook timeline cover, seronok pula melukis item2 detail untuk bisnes Anis^^ Alhamdulillah Anis suka :)

Terima kasih Anis percayakan deno :)



x x x x x x


Contact :
Instagram : @dayangdeno
Art fb : dayangdeno art
Blog fb : dayangdeno.com


Reading Time:

14.12.15

Pizza?
December 14, 2015 4 Comments
Dah lama kan dayang deno tak share commission


Tempahan doodle hijab girl with pizza. Doodle for her business, its been awhile dayang deno tak lukis macam ni. Now DD focus more on doodle art. Korang boleh tengok contoh doodle art di SINI . But, deno still buat tempahan doodle kartun2 macam ni. Kalau ada nak buat tempahan, just contact deno ya

To Siti, thank you percayakan saya untuk buatkan doodle untuk awak :)

xxxxx

Contact :
Instagram : @dayangdeno
Fb : dayangdeno
Fb page : dayangdeno.com
Art page : Dayang Deno Art


P/s : Do not copy/grab/crop/edit my artwork. Any action without permission is strictly prohibited. Thank you for your cooperation **Copyright Dayang Deno





Reading Time:

4.11.15

Artwork Aini Alias
November 04, 2015 2 Comments
My happy client, kak Aini :)

pic from kak Aini

Last month tiba-tiba dapat DM di instagram from kak Aini. Kak Aini inginkan flowers doodle art and kak Aini sertakan sekali ayat yang kak Aini ingin deno tulis. Alhamdulillah artwork siap, selamat sampai and kak Aini happy! :)

Terima kasih kak Aini percayakan Dayang untuk buatkan artwork akak :)


Jika berminat boleh hubungi Dayang Deno :

Instagram : @dayangdeno
Facebook : Dayang Deno
Email : pinky_deeno@yahoo.com



Reading Time:
Artwork Fatihah
November 04, 2015 6 Comments
Yay artwork dah selamat sampai pada tuan dia :)


Artwork ni deno dapat tempahan daripada Fatihah. Artwork bersaiz A5, detailed flowers di dalam frame and fatihah nak deno tuliskan sekali namanya. Alhamdulillah Fatihah happy dan she love it!

Terima kasih Fatihah percayakan Dayang Deno.


Jika berminat boleh hubungi Dayang Deno :

Instagram : @dayangdeno
Facebook : Dayang Deno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Reading Time:

20.4.15

Tempahan : Wonderful Life Of Cput3