Showing posts with label Thank You. Show all posts

Faham

Sememang awal-awal deno dah inform kat page DayangDeno.

Deno tak boleh rushing, biasanya kalau customer nak cepat2 deno tak terima ,, Faham kan deno macam mana, dengan CAPD lagi, penat jugak buat CAPD ni sebab 4 kali setiap hari.... Kadang2 tak sihat yang tiba-tiba

Macam sekarang ni demam yang .. ermm deno rasa boleh lah^^


Mujurlah boleh dikatakan 90% customer dayangdeno faham dengan dayangdeno macam mana. Diaorang takde push2, nak cepat, marah...

Kebanyakannya akan minta deno buat biasa je.. Jangan stress... Itulah yang buat rasa  speechless dengan customer sebab diaorang faham. kadang2 lewat siap, tapi diaorang cool je. Itu yang buat rasa terharu sangat...

Ada juga customer yang dah jadi macam kakak, sampai sekarang masih berhubungan. Pengalaman kena buli dek customer pun ada cuma tak la ramai .... Tapi deno dah lupakan pun. Buat apa simpan dalam hati kan^^

Kadang2 tak sihat tapi siapakan jugak sebab rasa kesian kan. Lama tunggu. Macam sekarang ni ramai yang faham, deno hargai sangat :') Thanks to all my beloved customer^^


**thanks jugak korang non stop datang melawat dayangdeno... insyaa allah dayangdeno pergi kat blog korang ya :)