Showing posts with label The Hunger Game 2. Show all posts

Sambungan The Hunger Game


Wow! Akan ada sambungan filem The Hunger Games! 

Yang first dulu Katniss Everdeen dan Peeta Mellark menang game yang kejam tu dan berjaya balik ke kampung halaman masing-masing kan.. Apa pula akan terjadi pada Katniss dan Peeta ya.. Tak sabarnya nak tengok sambungan filem ni...^^



p/s: patut la banyak kali sangat ada ulangan kat HBO, rupa-rupanya nak ada sambungan ^^