Dayang Deno: The Sims
Showing posts with label The Sims. Show all posts
Showing posts with label The Sims. Show all posts

6.1.14

Hantu Masuk Rumah
January 06, 2014 13 Comments
Dalam game THE SIMS, deno baru pindah rumah yang lebih besar

Rumah baru tu ada kubur dalam kawasan rumah.. Ada la satu malam tu tiba-tiba hantu masuk... Siap boleh tengok TV lagi.. ekeke :p

Then, hantu tu boleh bercakap-cakap dengan deno lagi. Hantu baik, dia kesunyian... Siap boleh jadi "friend" lagi... hihi... Baik betul hantu tu... :p


p/s: dah jarang dapat main sebab banyak kerja... =.=


Reading Time:

5.5.12

The Sim
May 05, 2012 14 Comments




malam ni deno main the sim3
sampai tak sedar dah lewat..
hehe.. syokkan main the sim ni
permainan sejak zaman sekolah....
memang best!


ok bye :)




p/s : sori, entry pendek sebelum tidur^^



Reading Time: