Showing posts with label This Is Me. Show all posts

Less Is Much More

selfie.. hehe :p
This is me.

Deno suka simple, tak pernah nak cuba makeup sebab tak minat. Deno sejak dulu tak suka makeup, liptip lagi la jauh nak pakai.. Kalau nak keluar just tonyoh-tonyoh bedak sikit kat muka then pakai lipbulm sebab bibir deno memang kering.

Pakaian pun sama. Yes i'm a girl but not too feminin. Skirt tak pernah pakai, lebih prefer jeans, t-shirt dan cardigan. Baju kurung biasanya waktu kelas, kenduri dan semasa hari raya. Gelang? Err paling tak suka pakai hiasan badan seperti gelang dan cincin. Satu saja yang ada pada pergelangan tangan bila keluar iaitu jam :p 

Tudung? Deno palinggggggg suka tudung bawal (tudung segi empat tuuuu). Dulu, kini dan selamanya i love tudung bawal! Walaupun dah banyak jenis tudung keluar, siap ada jenama artis uollss... Tapi i'm not interested with it. Deno hanya selesa tudung bawal, pernah juga cuba selendang panjang tapi..... Tak kena dengan deno, nak tudung bawal jugak.. hehehe... Kasut pula i love wearing sporty shoes ^_^

Ada orang cakap deno ketinggalan zaman, not up to date, not feminin... Tapi deno ada alasan deno yang tersendiri...

Why? Coz for me

Less is much more :)