Showing posts with label Uncle Gedek. Show all posts

Berjaya!!

Opss.. Apa yang berjaya tuu..

Kisah SBB2016 lagi.. Uncle Gedek!^^ Uncle Gedek yang ada keunikan dan kelainannya yang tersendiri.. Apabila selfie, beliau tak pernah senyum. Itu ialah trademark Uncle Gedek dan bila sebut Uncle Gedek sahaja, deno akan terbayang wajahnya yang serius! Haha! Trademark Uncle Gedek tu buat orang nervous tau kalau tak pernah jumpa.. Uncle Gedek ni garang ker?

Takdelah, Uncle Gedek super friendly and nice person tau! SBB2016 ialah kali kedua Dayang Deno bertemu blogger Uncle Gedek... dan kali ini deno berjaya buat trademark uncle! Yeay!!


Mesti serius okey and no smiling. Last year asyik nak tergelak je, and pic serius seperti uncle takde.. Biasa bergambar mesti nak senyum, and me myself love to smile actually ehehe^^ Rasa awkward kalau tak senyum, tapi demi Uncle Gedek yang kuhormati, berjaya juga wefie without smiling. Thank you uncle wefie bersama sayaaaa^^

I wish dapat jumpa Uncle Gedek somewhere dan sembang lama-lama... and drink and doodle sama-sama.... Anyway, thank you Uncle Gedek^^

Hopefully dapat bertemu Uncle Gedek lagi.... Inshaa Allah :)



Spontan Sketch



Spontan je... Seminggu dua ni rajin sangat sketch guna tab samsung ni, guna jari pun rasa okey.. Cuma comot sikit la sebab tak pakai pen. Quick sketch for Uncle Gedek :)

Harap uncle suka :)