Showing posts with label Vector. Show all posts

Target


Haaaa... Ramai orang bercakap tentang azam tahun baru! Masing-masing mesti ada azam yang tersendiri kan?

Macam deno, setiap tahun azam deno adalah ZERO ward! Tapi setiap tahun jugalah target tu tak tercapai sebab deno sakit tiba-tiba dan terus admit hospital.. Target deno tu selalu gagal, setiap tahun  mesti check-in "hotel" 8 tingkat tu..... Tahun lepas (2013) pun gagal target tu T_T

Seperti tahun-tahun yang lalu, target deno ialah nak sihat dan ZERO ward!!! Insyaallah amin!:)


p/s: oh Mr. SLE.. teruslah tidur seperti sleeping beauty......



Vector : Kisah Si Diary


lepas tu..
dijadikan banner  Blog Kisah Si Diary



p/s: nak buat CAPD dulu... bye :)



Ben Ashaari Bertukar!




deno baru siap buat capd (dialisis manual la malam nie.. hehe )
tiba-tiba rasa nak melukis pula
kali ni deno cuba lukis blogger otai pula

blogger ben ashaari

pinjam gambar abgben^^

bertukar!



banyak kena blajar lagi... 
kalau apit lukis mesti lagi hebat! deno budak baru belajar.. hehe :)

oky, selamat malam semua!




p/s : cepat kritik dan komen lukisan kali ni ... ikhlas ya.. :)



Lukis-Lukis Lagi



petang-petang macam ni rasa nak lukis...

lukis family kakngah la... :)


 

deno tukar jadi..



tak jadi sangat
nak kena belajar banyak lagi.. :p




p/s : komen sikit lukisan deno please... saya budak baru belajar... :)



Si Adam Khaleef




Satu hari tak blogging sebab kena jaga anak buah..  hari ni adam tinggal kat rumah deno.. si adam khaleef kalau tak ke rumah pengasuh, cikcu inilah yang kena main dan menjaga dia.. dia taknak orang lain, memang rapat betul dengan deno... huhu :p

 adam khaleef^^

penat tau kalau jaga budak kecik nie, lebih-lebih lagi budak lelaki.... phewww... boleh jadi takde suara sebab menjerit.. haha.. biasa la budak lelaki ni, panjat situ panjat sini, berlari.. banyak betul bermain.. siap bergusti dengan cikcu ni... tapi macam biasa la, mesti cikcu yang menang! harharhar!

penat memang penat tapi seronok sebenarnya.. deno dah la takde adik.. anak buah la jadi penghibur hati... nasib baik ada sorang kat terengganu, dua lagi kat johor... rindu! akhir bulan lima nanti kaklong balik.. yippi!!





p/s : birthday adam khaleef next week!!! :)




I Love Art



deno minat art tapi amik course accounting.. pelik tak? sampaikan untuk exam spm pun ambil matapelajaran tambahan seni lukis.. heheh:p sebenarnya memang deno nak amik course berkaitan art tapi.... deno ikut nasihat lecturer.. amik accounting la.. huhu..

alhamdulillah... deno dapat belajar dengan baik acconting tetapi adoyaiii.. selalu dapat migrain dengan kepayahannya tuh.. tapi kan, deno tetap tak tinggal art sebab hobi deno time lapang tetap melukis.. seronok nya awak amik art... kan Candy?:)

melukis ni kan sebenarnya bolah hilangkan stress.. tak caye? cubalah... bila tengok hasil kita buat mesti rasa happy... (^_^)

jom tengok deno lukis...!  tapi tak sehebat apit punye.. hehe :p



klik untuk lebih jelas




p/s : ada improvement tak lukisan deno?