Dayang Deno: Vector Illustration
Showing posts with label Vector Illustration. Show all posts
Showing posts with label Vector Illustration. Show all posts

24.3.15

Black and White
March 24, 2015 3 Comments


Lama deno tak update digital potrait
Kali ni just black and white..
Still perlu banyak practice actually.. 
This potrait untuk my friend : Tia
Tia yang super amazing on art, dope giler
Boleh berdarah mata tengok artwork dia.. huu
Anyway.. Happy birthday Tia! :)


Reading Time:

11.12.14

No Colour
December 11, 2014 7 Comments

No colour...
Art yang terhasil duatiga hari lepas
This is for sis Lydia a.k.a #tocangdua
Nak cepat punya pasal.. ^^

Ok ni pun nak cepat buat keje.. K bai :D


Reading Time:

27.10.14

Pemenang Ke Empat
October 27, 2014 6 Comments

Semalam baru dapat mesej daripada pemenang ke empat Giveaway Mia Liana, Nur Farhana :)

Terus deno siapkan. Lagipun sekarang design blog belum buat sebab line problem tu.. Adehhh la... Esok baru nak call apa kes ngan line ni.. Hairan deno ... So sekarang buat tempahan yang bahagian lukis2 je dulu^^

Bab coding2 blog kena hold dulu.. Oh P1 ku...Masa keje banyak die suka main2 ..Sabo je la


**Nak tengok vector tiga pemenang sebelum ni boleh klik SINI :)



Reading Time:

22.10.14

Pemenang Vector Illustration
October 22, 2014 5 Comments



Dah siap tiga vector.. !^^

Sepatutnya empat pemenang ...Tapi seorang lagi je deno belum buat. Sekarang deno tunggu gambar daripada pemenang ke empat : Nur Farhana.

Haaaa... Santai2 tu apa kata jom kita singgah ke blog pemenang2 bertuah di atas^^ 


**terkial-kial jugak buat vector ketiga tu.. hihi


Reading Time:

21.10.14

Dua Dah Siap
October 21, 2014 10 Comments

Dua dah siap!

Vector illustration ni adalah untuk pemenang Giveaway Mia Liana. Dayang Deno adalah salah seorang sponsor untuk giveaway kakmia dan deno sponsor vector illustration untuk 4 orang pemenang! Fuhh first time deno sponsor banyak ni.. 

Congrats pada pemenang!^^ Sekarang nak continue for da next 2 pemenang ... Err bila lukis digital kaum adam ni mula la terkial-kial deno.. Hahah takpe i'll  try my best :p


Reading Time: