Showing posts with label Vege Island Pizza. Show all posts

Hangout Sebelum Pulang

Petang tadi deno hangout dengan kak hanna..
Sebenarnya dah lama plan asyik tak jadi je..
Tadi free so kami pun keluar sama2 ^^


Awal pagi nanti my sis dah nak bertolak ke kl..
Semoga selamat perjalanan pulang.. amin :)


p/s: deno di sini, di samping ma dan abah kusayang :)





Vege Island Pizza

Semalam deno dengan my mum lunch kat Pizza Hut.. First time deno pesan Vege Island Pizza :) 


My mum just nak mushroom soup.. Deno pulak just pesan pizza personal yang kecik sebab elok2 je untuk deno sorang.. Pizza memang cepat kenyang, kalau kita order banyak2 pun bukannya habis. Nampak sedap di mata, kalau order banyak pun belum tentu habis kan. Lain la kalau makan 5-6 orang kan... Jadi biarlah berpada-pada :)

**autopublish post


p/s: bila la nak pandai buat pizza sendiri ni.. hohoho