Dayang Deno: Vege Island Pizza
Showing posts with label Vege Island Pizza. Show all posts
Showing posts with label Vege Island Pizza. Show all posts

3.8.14

Hangout Sebelum Pulang
August 03, 2014 4 Comments
Petang tadi deno hangout dengan kak hanna..
Sebenarnya dah lama plan asyik tak jadi je..
Tadi free so kami pun keluar sama2 ^^


Awal pagi nanti my sis dah nak bertolak ke kl..
Semoga selamat perjalanan pulang.. amin :)


p/s: deno di sini, di samping ma dan abah kusayang :)





Reading Time:

27.6.14

Vege Island Pizza
June 27, 2014 6 Comments
Semalam deno dengan my mum lunch kat Pizza Hut.. First time deno pesan Vege Island Pizza :) 


My mum just nak mushroom soup.. Deno pulak just pesan pizza personal yang kecik sebab elok2 je untuk deno sorang.. Pizza memang cepat kenyang, kalau kita order banyak2 pun bukannya habis. Nampak sedap di mata, kalau order banyak pun belum tentu habis kan. Lain la kalau makan 5-6 orang kan... Jadi biarlah berpada-pada :)

**autopublish post


p/s: bila la nak pandai buat pizza sendiri ni.. hohoho


Reading Time: