Showing posts with label Zinnat 125mg cefuroxime axetil. Show all posts

Kesan Ubat Agaknya



Ini ubat antibiotik baru sejak deno admitted  raya baru2 ni.. Pilnya berbentuk bujur.. Sejak amik ubat ni, badan rasa penat, lenguh2 dan mudah rasa semput walaupun buat kerja ringan!

Contohnya deno lipat pakaian.. menyapu.. sangkut baju pun dah rasa semput. Deno mesti berhenti sekejap lepas buat kerja untuk tarik nafas perlahan-lahan. Baru-baru ni bermain sikit dengan anak-buah pun rasa ketat dada bila bernafas.. Emm, kesan ubat agaknya sebab sebelum ni tak pernah rasa macam ni. Esok ada blood test untuk next appointment, boleh la tanya nurse..^^



p/s: kesan ubat kan?