Showing posts with label belajar buat website. Show all posts

Belajar Buat Website Di amidanial.com

Korang nak buat laman web (website) ?Macam mana nak buat?  Nak cari tutorial pun susah kan...

Tapi jangan risau, deno sarankan korang ke www.amidanial.com kerana amidanial sedia membantu sesiapa sahaja yang berminat untuk membuat website sendiri.. Di amidanial.com terdapat tutorial untuk membuat website. Semua tutorial adalah melalui video dan amidanial mengajar kita daripada A to Z atau daripada zero sehinggalah website terhasil :)


Yang paling seronok, korang boleh download video-video tutorial daripada amidanial secara PERCUMA! Diulang percuma! ^_^

Tak rugi kalau korang melawat www.aminadial.com.. Siapa tahu, dengan tutorial daripada en.amidanial ini, korang dapat buat website sendiri kan?



p/s: jom kita lawati www.amidanial.com