Showing posts with label cartoon owl. Show all posts

Burung Hantu

Anak-anak buah balik sini, mesti ada juga nak main game dalam lappy cikcu. Walaupun syaratnya bermain selang sehari, mesti pada waktu siang ada rengekan dan rayuan nak main jugak waktu cikcu buat kerja....

Bila dah terlalu "comel", dia buat muka Puss In The Boots, tak sampai hati pula.. Sayang punya pasal, takpe la cikcu buat kerja lewat malam... Cikcu pun jadi burung hantu ~


"Burung hantu" yang melukis.. Heheh.. Tadi ke blog uncle fairus, ada pula sup ayam, perghhhh terliur betul! Dah la lapaar ni... Emmmm sedapnya!


p/s: tiba-tiba rasa nak sup ayam awal pagi.... boleh pula kalau sup ayam pedas, memang emmmm!