Showing posts with label dapat income dengan nuffnang. Show all posts

First Time !

Check mr. nuffnang... Dah credit pun, tapi kali ni rasa lebih happy sebab first time dapat earning tinggi sikit macam ni....



Deno update takde niat hendak menunjuk-nunjuk, jauh sekali nak bermegah-megah.. Cuma nak berkongsi bahawa  blog pun kita boleh menjana income! Korang bloggers mesti lebih banyak daripada ni kan? 

Dulu ada rakan... ada juga orang yang berkata pada deno blog ni buang masa, merugikan.. Lebih baik buat perkara lain daripada mengadap blog!

Tapi ternyata dia salah sebab dari blog inilah deno dapat income sendiri... Macam deno yang ada SLE, selalu sakit, dengan CAPD lagi, susah sangat-sangat nak dapat kerja. Kejap-kejap buat CAPD, penat 4 kali setiap hari ( pagi, tengahari, petang, malam). Nak kerja pun susah kan? Bila buat freelance dan blog ni, sedikit sebanyak dapat juga income, alhamdulillah :) 




p/s:rezeki dimana-mana... janji usaha, kan? jom daftar dengan Nuffnang :)