Showing posts with label doodle dayangdeno. Show all posts

Commission Doodle Neaz Collection


Tempahan daripada kak pulin!! Tudung Neaz Collection tapi dalam versi doodle! Haaa tak perlu nak hire model mahal-mahal, tempah je ngan dayangdeno.. hihihi :) Dayangdeno boleh buatkan doodle siap dengan tudung bercork lagi.... Apa lagi jom la tempah sekarang.. muehehe ^^

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Facebook : Dayang Deno Art


p/s: dayangdeno doodle


Doodle GA

Dah lama tak jadi sponsor untuk Giveaway blogger. Bulan lepas deno menjadi salah seorang sponsor untuk GA blogger newbie, sebagai tanda sokongan deno setuju menjadi sponsor. Hadiahnya ialah doodle ~

Tahniah buat Hana dan Syakirah :) Jom terjah mereka! -->> HANA & SYAKIRAH

Doodle Hana 

Syakirah 

p/s: sesiapa inginkan deno jadi sponsor doodle, boleh pm deno kat fanpage ya :)


Tempahan : Doodle Berhijab Ala-Ala Model

First time deno buat doodle macam ni.. Sebelum ni doodle biasa, yang memang macam kartun je, mata pun besar, kepala besar... 

Kali ni my regular customer.... Kak Lina nak doodle ala-ala model, moden islamik, langsing, ala-ala Nora Danish, ala-ala Fazura.... Mula-mula pening juga, macam mana nak buat macam Nora Danish, doodle deno tak kawaiii... hihihi^^ Mujurlah kaklina suka yang ni walaupunnnn.... hahah :p Kaklina nak kuning terang! Hasilnya ~


Boleh kan daripada tak jadi langsung..... heeee^^ Btw, thank you kaklina sampai sekarang percayakan deno untuk buat doodle ^_^


p/s: kaklina my regular customer, alhamdulillah :)