Dayang Deno: doodle story
Showing posts with label doodle story. Show all posts
Showing posts with label doodle story. Show all posts

23.9.13

Bila Tak Fokus
September 23, 2013 12 Comments
Al kisahhnya bermula semasa nak cuci muka. Masuk toilet tapi tak fokus nak cuci muka, dalam kepala teringat blog customer yang nak edit..


tiba-tiba pelik..

rupa-rupanya tersilap!

Bila tak fokus, tertukar antara cleanser dengan showergel.. mujurlah cepat perasan, kalau tak habis muka disapu dengan shower gel.. hehe.. itu la akibat fikir perkara lain :p



p/s: da moral of da story, fokuslah bila buat sesuatu perkara^^


Reading Time:

19.6.13

CAPD Cepat!
June 19, 2013 5 Comments


p/s: terima kasih kepada semua customer design2 dayangdeno kerana faham .. deno CAPD 4 kali setiap hari ^^


Reading Time:

10.7.12

My Art : Impian Tinggal Impian
July 10, 2012 4 Comments
Selamat malam semua :)









p/s: mama papa adam dah balik.. deno dah berhenti jadi pengasuh.. hihik :)


Reading Time:

1.7.12

My Art : Lupa Cinta
July 01, 2012 26 Comments
Selamat malam semua:)

alhamdulillah deno makin sihat
rasa nak lukis ^_^









p/s: pernah tak terminum air ada semut?hikhik :p




Reading Time:

30.6.12

My Art : Demam
June 30, 2012 21 Comments
Selamat petang semua :)









p/s : kalau demam, sila jumpa doc ya kawan-kawan.. hikhik  http://www.emocutez.com








Reading Time:

24.6.12

Hampeh

5.5.12

Cerita 1 : Anak Emak
May 05, 2012 18 Comments












p/s : susahkan kalau ada bf macam ni.. mana-mana pergi mesti bersama mak dia.. anak mak la katakan.. tak salahkan kalau mak ambil tahu pasal anak, tapi kalau over sangat mesti tak tahan kan? macam mana agaknya my future bf... tak dapat bayangkan... hahaha...hatuii!



Reading Time: