Showing posts with label doodle story. Show all posts

Bila Tak Fokus

Al kisahhnya bermula semasa nak cuci muka. Masuk toilet tapi tak fokus nak cuci muka, dalam kepala teringat blog customer yang nak edit..


tiba-tiba pelik..

rupa-rupanya tersilap!

Bila tak fokus, tertukar antara cleanser dengan showergel.. mujurlah cepat perasan, kalau tak habis muka disapu dengan shower gel.. hehe.. itu la akibat fikir perkara lain :p



p/s: da moral of da story, fokuslah bila buat sesuatu perkara^^


CAPD Cepat!



p/s: terima kasih kepada semua customer design2 dayangdeno kerana faham .. deno CAPD 4 kali setiap hari ^^


My Art : Impian Tinggal Impian

Selamat malam semua :)









p/s: mama papa adam dah balik.. deno dah berhenti jadi pengasuh.. hihik :)


My Art : Lupa Cinta

Selamat malam semua:)

alhamdulillah deno makin sihat
rasa nak lukis ^_^









p/s: pernah tak terminum air ada semut?hikhik :p




My Art : Demam

Selamat petang semua :)









p/s : kalau demam, sila jumpa doc ya kawan-kawan.. hikhik  http://www.emocutez.com








Hampeh

Selamat malam semua :)





lalalala ~



p/s: terima kasih azzah yang banyak membantu!  http://www.emocutez.com

Cerita 1 : Anak Emak













p/s : susahkan kalau ada bf macam ni.. mana-mana pergi mesti bersama mak dia.. anak mak la katakan.. tak salahkan kalau mak ambil tahu pasal anak, tapi kalau over sangat mesti tak tahan kan? macam mana agaknya my future bf... tak dapat bayangkan... hahaha...hatuii!