Dayang Deno: edit blog
Showing posts with label edit blog. Show all posts
Showing posts with label edit blog. Show all posts

20.4.15

Tempahan : Wonderful Life Of Cput3

19.4.15

Tempahan : IntaNBerliaN

7.12.14

Tempahan : Blog Diari Vitamin
Tempahan : Blog Rumah Salya

14.9.14

Tempahan : Blog Furmon

22.8.14

Tempahan : Blog Nia Emkay

19.8.14

Tempahan : Blog Story Nadya

13.8.14

Tempahan : Blog Zuhaira Nasrin

16.7.14

Tempahan : Full Design Life Is Beautiful

15.7.14

Tempahan : Blog Eryna Health Care

24.4.14

Tempahan : Blog Coretanku Inspirasiku

20.4.14

Tempahan : Hesta 1 STOP Beauty

3.4.14

DENOshoppe

29.3.14

Tempahan : Full Edit Blog CikRose

9.1.14

Tempahan : Full Edit & Design MamaRania

15.12.13

Tempahan : Simple Blog Edit & Design Si Tomato

5.10.13

Membantu Menyelamatkan Blog Kisah Si Diary
October 05, 2013 52 Comments
Malam sebelum deno bertolak ke johor, tiba-tiba deno dapat mesej daripada blogger Kisah Si Dairy (kakida). Rupa-rupanya kakida ada masalah berkaitan blog. Korang boleh baca di entri kakida di SINI

Masa tu, deno terus ke blog Kisah Si Dairy.. Semua berterabur, template hilang! masa tu dah fikir dah nak buat apa sebab deno tak simpan header tu dulu.. Kesian kak ida, jadi malam tu juga deno tolong edit blog kakida jadi elok semula^^

Tapi kali ni deno  edit simple je, dah takde kerawang.. Tapi deno cuba buat macam tema asal iaitu tema soft pink :)

Blog Kisah Si Dairy sebelum masalah

Blog Kisah Si Dairy selepas dilanda masalah

Blog Kisah Si Dairy selepas diedit kembali oleh deno

Alhamdulillah, kak ida suka walaupun simple dan tak sama macam dulu.... Kakida next time hati-hati ya :)


p/s: gembira dapat membantu blogger Kisah Si Dairy

Reading Time:

18.8.13

Tempahan : Full Blog Edit & Design For  Novelis Nazrina Hussin