Showing posts with label edit blog. Show all posts

Tempahan : Wonderful Life Of Cput3


Personal Blog
Wonderful Life Of Cput3
Theme : Green and light pink :
Link : http://cput3.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you akak percayakan deno^^

Tempahan : IntaNBerliaN


Personal Blog
IntaNBerliaN
Theme : Red and white
Link : http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you kak ina percayakan deno ^^

Tempahan : Blog Diari Vitamin


Business Blog
Diari Vitamin
Theme : Green and pink
Link : http://diarivitaminku.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Kinah percayakan Dayang Deno :)

Tempahan : Blog Rumah Salya


Personal Blog
Rumah Salya
Theme : Blue and white
Link : http://www.salya07.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Sal percayakan dayangdeno :)


Tempahan : Blog Furmon


Business Blog
Mudah Hamil Dengan Furmon
Theme : Blue and pink
Link : http://www.misihamil.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak fazah percayakan dayangdeno :)

Tempahan : Blog Nia Emkay


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Purple and grey
Link : http://nia-emkay.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih nia percayakan kak dayang :)

Tempahan : Blog Story Nadya


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Soft blue
Link : http://storystorynadya.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih nad percayakan kak dayang :)


Tempahan : Blog Zuhaira Nasrin


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Soft blue turquiose and soft pink
Link : http://eyranasrin.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thanks dik ira :)



Tempahan : Full Design Life Is Beautiful


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Purple, pink and white
Link : http://mummyayu.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: mucho gracias Mummy Ayu... ^^ Mummy Ayu yang sangat sweeeeetttt !

Tempahan : Blog Eryna Health Care


Business Blog
Full edit and design
Theme : Pink, green and white
Link : http://erynahealthcare.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Fiza percaya dayang^^

Tempahan : Blog Coretanku Inspirasiku


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Pink and turqouise
Link : http://ctamanaqim.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: gracias ct ^_^

Tempahan : Hesta 1 STOP Beauty


Business Blog
Full edit and design
Theme : Black, red and white
Link : http://www.hesta1.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you kak qilah for trusting me ^_^


DENOshoppe


Business Blog
Full edit and design
Theme : Pink and blue pastel
Link : http://deenos.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Tempahan : Full Edit Blog CikRose

jom kita semua folo blog cik rose ^^

Personal Blog
Full edit and design
Theme : Pink + purple + pastel colour
Link : http://cikrosez.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: gracias dear rosey ^_^


Tempahan : Full Edit & Design MamaRania


Personal blog
Full edit and design
Theme : pink and green
Link : http://ladieshealthalways.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/: thanks kak nurul :)

Tempahan : Simple Blog Edit & Design Si Tomato


Personal Blog
Simple edit and design
Theme : Soft yellow and soft pink
Link : http://tempatmencontengaku.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: blogger si tomato oren juga adalah seorang Lupus fighter :) Thanks sis sebab percaya dayangdeno^^

Membantu Menyelamatkan Blog Kisah Si Diary

Malam sebelum deno bertolak ke johor, tiba-tiba deno dapat mesej daripada blogger Kisah Si Dairy (kakida). Rupa-rupanya kakida ada masalah berkaitan blog. Korang boleh baca di entri kakida di SINI

Masa tu, deno terus ke blog Kisah Si Dairy.. Semua berterabur, template hilang! masa tu dah fikir dah nak buat apa sebab deno tak simpan header tu dulu.. Kesian kak ida, jadi malam tu juga deno tolong edit blog kakida jadi elok semula^^

Tapi kali ni deno  edit simple je, dah takde kerawang.. Tapi deno cuba buat macam tema asal iaitu tema soft pink :)

Blog Kisah Si Dairy sebelum masalah

Blog Kisah Si Dairy selepas dilanda masalah

Blog Kisah Si Dairy selepas diedit kembali oleh deno

Alhamdulillah, kak ida suka walaupun simple dan tak sama macam dulu.... Kakida next time hati-hati ya :)


p/s: gembira dapat membantu blogger Kisah Si Dairy

Tempahan : Full Blog Edit & Design For Novelis Nazrina Hussin


Personal Blog
Package A - full blog edit and design
Link : http://nazrinahussin.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com