Dayang Deno: happy cartoon
Showing posts with label happy cartoon. Show all posts
Showing posts with label happy cartoon. Show all posts

7.7.14

Baru Je
July 07, 2014 5 Comments

Baru je update pasal tenet tak boleh connect
Macam dia tahu je ...
Deno cuba je on plug tengok ok ke tak..
Sekali dah dapat...
Alhamdulillah ^^




Reading Time:

23.12.13

Lega
December 23, 2013 16 Comments
Seharian tak on handphone sebab charger tak jumpa..

Akhirnya dapat juga on tadi... Dapat mesej daripada Timbalan Presiden (kakfiza).. ^^

Alhamdulillah, lega sangat sebab kakfiza tak marah. Dia just suruh deno masukkan balance duit dalam cdm.. Hoyeah! Lega sangat-sangat... Ahaks^^ Dah lama tak main dengan duit orang ni, takut juga kan.. Hehe



p/s: berat juga tugas bendahari ni kan.. zaman sekolah duku kutip je, sekarang siap dengan ledger acc bagai... tetiba ingat zaman belajar acc, bila tak balance mesti nanges.. haha^^



Reading Time: