Showing posts with label modem P1. Show all posts

Masalah

Masalah-masalah...


Bila la nak okey ni.. Sekarang ni line P1 kat sini ada masalah. Dah hampir seminggu tak dapat connect, P1 ada mesej baru-baru ni tentang masalah ni..  Banyak kerja tertangguh, dah jadi masalah pulak bila macam ni... Nampaknya nak kena pergi libry nak buat kerja banyak-banyak ni. Sekarang ni line yang ada macam siput ni hanya boleh update blog, nak blogwalking tak dapat la... huhu 

Hmmm, esok kena pergi libry la ni :p


Tak Sabar!

Oh tak sabar betul! Tapi hari ni cuti, jadi kaklong tak dapat nak post modem P1~


Dah hampir 2 minggu kerja tertangguh, segala order dan urusan deno tak dapat buat.. Sampaikan deno terpaksa ke perpustakaan untuk check email, hati rasa tak sedap... Rupa-rupanya ada customer yang email pada deno, dia susah hati deno tak reply diam je... 

Kesian akak tu... Then banyak email yang deno baru reply.. Update blog pun kejap-kejap, plus dengan  deno tak sihat lagi. Sekarang deno pakai modem kakngah, esok atau lusa dah nak kena hantar sebab kakngah nak buat kerja pula... Tak sabar nak dapat modem  :p


p/s: harap-harap esok kaklong pos modem... modem dapat rawatan kat johor, jauh betul! hehe