Dayang Deno: pantai batu burok
Showing posts with label pantai batu burok. Show all posts
Showing posts with label pantai batu burok. Show all posts

20.7.14

Tak Bagus Tak Bagus
July 20, 2014 4 Comments
Semalam berbuka bersama my parents, kakngah and Adam Khaleef.. Kami decide berbuka di Pantai Baru Burok, kesian juga Adam Khaleef tak pernah lagi Ramadan kali ni dia berbuka di luar bersama cikcu dia ni haa... hihi^^


Bila dah 10 Ramadan terakhir ni, ramai orang berbuka di luar.. Kat pantai ni pun ramai, ramai family berbuka kat sini^^ Haaaa... Alkisahnya bermula, masa nak berbuka puasa tu Adam Khaleef cakap tak bagus

Deno hairan tanyalah apa yang tak bagus? Dia cakap..

"Tak bagus la orang tu bukak puasa minum air gas.. tak bagus tak bagus.."

Ohhh rupanya dia nampak ada satu family belakang family deno tu, diaorang berbuka dengan air bergas/ air berkabonat. Family kami tak minum air tu, bawak air siap2 dari rumah. Baguslah Adam Khaleef ingat tak bagus minum air bergas. Dia ingat sebab selalu pesan kat dia air tu tak bagus.. heee..


p/s: tetiba teringat upin ipin^^


Reading Time:

6.3.14

Bersantai Di Pantai
March 06, 2014 9 Comments
Semalam dah berjanji dengan anak buah, Adam Khaleef nak ke pantai... Lama dia tak main layang-layang kat pantai, so petang tadi deno, kak hanna, kakngah dan anak buah ke Pantai Batu Burok yang hanya 15 minit dari rumah :)

Deno pun main air tadi... hihi^^ Deruan angin yang kuat, ombak beralun, sambil layan anak buah main.... Sempat snap beberapa gambar ~




Lepas tu enjoy makan jagung bakar dan sate ikan... Hmmmm memang super best makan jagung bakar tepi pantai dengan angin yang mendayu-dayu.... Indahnya ciptaan Allah SWT..... :)


p/s: penat tapi seronok^^


Reading Time: