Dayang Deno: positive quotes
Showing posts with label positive quotes. Show all posts
Showing posts with label positive quotes. Show all posts

24.2.17

I will

27.9.15

Pesan Brother Joel
September 27, 2015 3 Comments
Brother Joel Rizal

Deno kenal di dalam #DoodleMalaysia^^ Sahabat dari jauh, Australia.. tapi terasa dekat kerna saling berhubungan. Kebaikan internet begitulah kita akan dapat berhubungan walaupun jauh. Tapi kita mesti pandai menggunakan internet supaya ia tak bawa keburukan pada kita, kan.

Seperti biasa, brother Joel pasti lukiskan cute meoww but kali ini bersama quotes :)


Terima kasih brother Joel Rizal :)


Reading Time:

27.11.14

Perfect
November 27, 2014 5 Comments


"It's doesn't take a perfect person to have a perfect love"
- Nick Vujicic



Reading Time:

6.8.14

Wordless Wednesday : Bestfriends

5.8.14

Harapan
August 05, 2014 4 Comments

Harapan.... 
harapan boleh buat kita kecewa..
harapan boleh jadi nyata.. buatkan kita gembira...
yang penting?

DOA

Reading Time:

23.10.13

Stress
October 23, 2013 13 Comments
Stress.

Perkara yang selalu deno nak elak. Kalau boleh taknak pun stress sebab bila stress, SLE mudah nak datang, SLE mudah aktif dan deno akan sakit.. Bila stress sampai ke tahap memuncak, air mata mesti mengalir atau bahasa mudah menangis.

Ajaib sangat menangis ni.. Bila menangis, apa yang dipendam dalam hati seolah-olah bebas.. rasa lega sangat-sangat... Kurang rasa stress, lama-lama stress tu hilang macam tu sahaja dan deno akan positive kembali. :')




p/s: positive things happen to positive people


Reading Time: