Dayang Deno

5.10.10

Spot the hIDDEN!!
October 05, 2010 2 Comments
jom jom jom
mari kita lihat siapa paling alert
lets the game begin.......... hahahaha.....
http://www.emocutez.com


permainan menguji minda....
siapa dapat teka, dia dapat hadiah ke L.A dalam mimpi..
hihihihi...
http://www.emocutez.com


Reading Time:
TrY TesT jaPP!!
October 05, 20100 Comments
http://www.emocutez.com
trY kejap..
boleh x lagi....


yeah yeah
dapat jugak meng"upload"...
tapi da ketinggalan zaman la, raya pun da abiS!
eh eh, raya kan sebulan, takkan da abis kot..... betul x??
hihihi.....
http://www.emocutez.com

maaf ya, sy bukan apa, lambat meng"update" blog coz ada proBs sket
lebih2 lagi, sy xsihat semenjak dua menjak nie
nie pun baru 2 3 hari kuar hospital.... apa nak buat, da nasib badan
dengan sepupu sy lagi yg baru meninggal dunia.....http://www.emocutez.com

hmm... semua tu takdiR kan..?
sy sekarang da rasa kurang StreSS
 happy dgn suppoRt from family : ma, abah, kolong, kongah, kobi n kona
  sahabat2 : ayu, madie, azian, yuli, dayah, kak azi, fatin n geng2 AC110 student
buat GGB n cikYuYue, korang tentu faham keadaan sy kan..
time kasih banyak2 buat semua yg support dayang!!!! 

ha..... nia gambar famili sy raya baru nie....
cuba teka sy yg mana satu? jangan tertukar pula tau...


ini bergambar lepas sembahyang raya..
satu famili ada kat sini coz kolong n kongah raya cni dulu..
hehe... happy sangat2 coz semua berkumpul ramai2.....
tahun nie sy pilih kalerr pink+purple, kalerr peberet sy n GGB tu.....

haa......... nak kenal tak semut2 sy.....
ala... dua org budak kecik tu, girl namanya Sarah Aina n boy namanya Amir Amsyar...
buat2 lupa pula, kan pernah cerita pasal semut2 kesayangan sy tu..
http://www.emocutez.com
ini la famili kolong a.k.a kaklong..
sedondon gitu warna merah..... ala ala merah bunga ros... ahakS :)

comel jew sepasang semut nie....

ha.... nie pula famili kongah a.k.a kakngos
semut yg kecik kat bawah nie namanya Adam Khaleef a.k.a cK (nama glamour)
cK da berumur 2 tahun raya kali nie
sedondon dengan mama n papa......


cK pun makin comel n nakal tau!
penat gula nak layan semut (cikcu lerr... sape lagi kalo x cikcu maen dengan cK)
hihihi..... xpe2... cikcu sebenarnya suka maen dengan semut2 cikcu nie...
semua bleh wat cikcu happy..... :)


haa.... gambar kat atas ni time nak kuar raya da nie
masing2 wat keje sendiri tu.... Amca tu nak jadi Otroman da tu coz borink
kakak aina pula busy dengan duit raya
budak2...... hehehe.........
cK sorang jew yg bergambar dengan jayanya... 
haha... biasa la kalo cK senyum
terbaeeekkkkkk punyer pose senyum!
kelakar la cK nie!!

oK
itU jew la sTOry raya tahun nie.....
tata tutu.......
http://www.emocutez.com


Reading Time:

2.10.10

Hanya Allah SWT Tahu
October 02, 20100 Comments
hari ini tanggal 2 Oktober 2010

ahli keluargaku iaitu sepupuku baru sahaja meninggal dunia

sepupuku yg dipanggil abgdin ini adalah anak kepada makcikku

diberi dugaan oleh Allah swt sama sepertiku, diberi dugaan penyakit

Allah swt lebih menyayanginya 

sudah tiba masanya untuk pergi ke alam sana....

dan aku terfikir, adakah masaku akan tiba sepertinya tak lama lg??

hanya Allah swt yg tahu.........T_T



Reading Time:

1.9.10

sori...
September 01, 20101 Comments
hye! 
sori ye kawan2.....
da lama sy xupdate blog
sy xsihat, kawan tau la sy nie kan ada penyakit
sy sakit SLE da lama sejak 10tahun yg lalu, pernah dengar x?
nanti bile sy da sihat sikit, kalo sy larat sy akan cerita pasal SLE ya....
ok, tata....



Reading Time: