Dayang Deno

1.12.12

Bio-Oil Penyelamat Saya!
December 01, 2012 4 Comments

Selamat malam semua :)

 

minyak bio-oil ni bagus untuk menyembuhkan parut dan kulit kering
deno pernah cuba dan memang berkesan! 

parut-parut bekas jarum di tangan deno semakin lama semakin kurang bila deno menggunakan minyak bio-oil ni.. walaupun harganya agak mahal tapi sangat berpuas hati...!

dah habis satu botol deno guna.. hehe.. maklum sahaja tangan deno ni banyak kesan jarum.. kesan kena cucuk.. nasib baik ada bio-oil bantu hilangkan parut :)



p/s: lusa ke hospital lagi untuk blood test.. harap2 SLE dah tidur balik... :)

Reading Time:
OSCAR's OASIS
December 01, 2012 3 Comments

Selamat malam semua :)

pernah dengar tak oscar oasis?
cerita kartun tuu... kat disney channel...

kartun cicak yang bernama oscar... kelakar kan.. hihik

 

takde suara tapi kelakar
selalu kena buli ...

haaa ni 3 ekor selalu buli oscar.. 

 


kalau stress2 tengok kartun ni hilang stress
oscar cicak comel dan lucu! :p




p/s: dari dulu sampai sekarang minat tengok kartun! :p


Reading Time:
Bunyi Apa Tu... Seramnya...
December 01, 2012 10 Comments

Selamat tengahari semua :)

cerita ini cerita tengah malam semalam

amaran! cerita seram!


deno baru sahaja nak melelapkan mata pukul 2pagi tadi



tiba-tiba...



huh.. dup dap dup dap jantungku.. seramnya..



dengan berani deno buka mata! jeng jeng jeng.....



rupa-rupanya suara anak buah deno si sarah yang mengigau!
cipan betul... nasib baik tak gugur jantung pagi2 buta tu... :p




p/s: nasib baik bukan pontianak.. muahahaha... ^_^ 

p/s: psst2, orang-orang tua cakap budak kecik kalau kuat main masa siang tu.. akan mengigau tengah malam masa tidur.. betul eh?


Reading Time:
Art Trade! :)
December 01, 2012 4 Comments

Selamat malam semua :)

sebelum tidur deno menyiapkan beberapa art trade 
yang deno dah janji nak buat...

okeh... ini art trade yang berjaya disiapkan!




 




 




 


deno harap dayang, munirah dan budak kecik suka.. huhu
jom amik sepantas kilat! ^_^

ok bye! 



p/s: seronok jugak lukis-lukis ni ^^


Reading Time: