Dayang Deno

15.12.12

Kelewatan..
December 15, 2012 4 Comments

Hari ni terlewat..

dalam peti ada daging dan ayam.. bila dah lewat apa yang terlintas dalam fikiran untuk masak? haaa... kakak deno, dayang obi.. dengan sepantas kilatnya masak dan hasil lauk tengahari tadi....


 



dah berhenti pun konsert zapin dalam perut deno .. hehe ^^



p/s: my kakakS.. dayang ella, dayang obi dan dayang hanna semua ada di rumah.. kaklong balik next week! yeay! :)


Reading Time:
Happy Birthday Sarah Aina
December 15, 2012 2 Comments

15/12/2012

Hari ini birthday anak buah deno
sarah aina


happy birthday kakak... 
cikcu loves you so much! :)



p/s: sarah dapat kek blueberry, senyum sampai ke telinga..





Reading Time:
Jagung Pelangi
December 15, 2012 13 Comments

colouful!
dah macam kristal deno tengok

 

 


jagung ini bukanlah diedit dengan menggunakan photoshop dan ianya sememangnya jagung yang berwarna-warni! ^^




p/s: kalau cantik macam ni macam sayang pulak nak makan.. hehe


Reading Time:
Cash Out Nuffnang
December 15, 2012 12 Comments

Deno dah boleh cash out!

petang tadi tiba-tiba rasa nak login nuffnang.. terkezut tengok dah boleh cash out pun.. alhamdulillah rezeki deno untuk akhir tahun ni :) 


malam ni baru deno tekan untuk cash out tu... nanti dapat la deno guna duit ni untuk alat-alat deno buat CAPD kan... spray.. mask.. plaster.. iodin.. gauze..

biasanya kalau deno ada duit lebih deno akan simpan untuk perbelanjaan CAPD deno tu.. tahu je la kan selain buat CAPD deno kena dressing lagi kat tiub "tenchoff" tu... jadi banyak guna gauze dan plaster.. belanja pun banyak juga^^

dan sekarang..  CPUV dan CPC dah kosong balik.... 





p/s: deno nak ucap terima kasih sangat-sangat pada semua sebab selalu datang ke blog deno dan beri support pada deno.. sebab koranglah earning BE deno selalu meningkat terima kasih..!^_^


Reading Time: