Dayang Deno

23.3.13

Segmen : Featured Me on Bubbly?
March 23, 2013 7 Comments

Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 
Reading Time:

22.3.13

Majlis Tahlil Di Rumah Arwah Atuk
March 22, 2013 7 Comments
Hari ini semua di rumah arwah atuk


dah hampir 3 bulan atuk pergi..
malam ini pula ada majlis tahlil..

adam khaleef cakap, nyang dah takde..
adam sendiri ikut ke kubur semasa jenazah hendak dikebumikan
sebelum atuk "pergi".. adam sempat bersalam dengan arwah semasa di unit kecemasan :')

al-fatihah



p/s: taip laju-laju.. nak bersiap pula



Reading Time:
Family Doodle Untuk Blogger Mialiana
March 22, 2013 21 Comments

Doodle ni deno lukis khas untuk blogger mialiana

kakmia bersusah payah membantu deno dalam menyelesaikan masalah blog baru-baru ni.. doodle ini tanda terima kasih deno pada kakmia.. harap2 kakmia suka ^_^



p/s: terima kasih kakmia! :)



Reading Time:

21.3.13

Maaf Mama..
March 21, 2013 15 Comments
"Seni" adam khaleef


adam khaleef baru dapat crayon..
terus dia buka dalam kereta... senyap je dia dalam kereta... ingatkan dia tidur

rupa-rupanya adam sedang melakar seninya atas kusyen kereta mama... menjerit mamanya terkejut! mama dah merajuk.. senyap tak bercakap, sampai di rumah terus adam minta maaf.. :')

alahai adam khaleef, semua tempat dia suka melukis ^_^



p/s: di rumah tok abah, tempat menjadi mangsa ialah sofa, meja, almari, pintu dapur dan dinding di ruang menonton tv.. khaleef2.....



Reading Time: