Shopping Buku

Sejak dah pandai tambah tolak ni...

adam khaleef suka sangat buat kira-kira dalam buku latihan..
bila buku dah habis, mesti dia bising nak buku baru!


pegi kedai buku.. 
banyak betul shopping buku adam ^_^



p/s: cikcu jadi cikgu adam di rumah :)


Tutorial : Melukis Doodle Dengan Menggunakan SAI

Ramai nak melukis menggunakan SAI..!

Jadi, hari ni deno ada tutor ringkas untuk korang... kalau belum ada SAI, korang boleh klik SINI untuk tutorial free download portable SAI :)

Deno ada buatkan video tutor ... first time deno buat tutor menggunakan video nih, hehe^^ deno harap korang faham ya.. okeh, jom melukis!



haaaa... jom kita cuba sekarang! :) 


p/s: nantikan tutorial untuk mewarna doodle



Gambar Kreatif?



Gambar seperti baby sedang repair stroller dia..

but i think......
baby tido... mula la mak ayah buat art.. kan kan kan?


p/s: comel je gambar tu.... hihi :)


Cookie Cup!!!

Edible Cookie Cup Enrique Luis Sardi Lavazza


Edible Cookie Cup by Enrique Luis Sardi



p/s: selesai minum kopi, teh atau susu.. terus makan cawan tu! :p


Wow! Glass Winged Butterfly!










p/s: butterfly... the symbol of SLE.. :)