Dayang Deno

20.4.13

Shopping Buku
April 20, 2013 8 Comments
Sejak dah pandai tambah tolak ni...

adam khaleef suka sangat buat kira-kira dalam buku latihan..
bila buku dah habis, mesti dia bising nak buku baru!


pegi kedai buku.. 
banyak betul shopping buku adam ^_^



p/s: cikcu jadi cikgu adam di rumah :)


Reading Time:
Tutorial : Melukis Doodle Dengan Menggunakan SAI
April 20, 2013 17 Comments
Ramai nak melukis menggunakan SAI..!

Jadi, hari ni deno ada tutor ringkas untuk korang... kalau belum ada SAI, korang boleh klik SINI untuk tutorial free download portable SAI :)

Deno ada buatkan video tutor ... first time deno buat tutor menggunakan video nih, hehe^^ deno harap korang faham ya.. okeh, jom melukis!



haaaa... jom kita cuba sekarang! :) 


p/s: nantikan tutorial untuk mewarna doodle



Reading Time:

19.4.13

Gambar Kreatif?
April 19, 2013 17 Comments


Gambar seperti baby sedang repair stroller dia..

but i think......
baby tido... mula la mak ayah buat art.. kan kan kan?


p/s: comel je gambar tu.... hihi :)


Reading Time:
Cookie Cup!!!
Wow! Glass Winged Butterfly!