Dayang Deno

4.5.13

Adam Khaleef Admit Wad 5CD
May 04, 2013 11 Comments
Adam khaleef terkena food poisoned!

adam masuk wad....




p/s: khaleef sayang.. semoga cepat sembuh..
Reading Time:

3.5.13

Saya Nak Pilih .......
May 03, 2013 26 Comments
Tak lama dah..

lusa tarikh mengundi untuk rakyat malaysia!
mana pilihan anda?


deno dah buat keputusan..

deno nak pilih
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nak pilih...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jap jap
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok.. nak pilih..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kalau deno nak pilih lambang rama-rama bleh?



kalau la ada lambang ni senang... sah2 deno pilih ni.. haha ~



p/s: 5/5/2013 PRU ke 13.. tunaikan kewjipan kita sebagai rakyat dan keluar mengundi ya.... :)



Reading Time:
Senarai SLE Supporters
May 03, 2013 13 Comments
Reading Time:

2.5.13

Pengomen Tegar April 2013 Blog DayangDeno
May 02, 2013 18 Comments
Siapakah mereka yang hantu komen itu...? hehehh^^






Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top commenters di sidebar blog dayangdeno! jangan penat komen tau... hehe^_^

tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno... thank you very much! ^_^




p/s: jangan lupa sertai Segmen LUPUS Awareness Month ya.. :)




Reading Time:

1.5.13

Ucaplah Dengan Penuh
May 01, 2013 13 Comments

Kadang-kadang kita rasa remeh je doa ni kan... jangan sekadar mengucapkan Bismillah ketika mula makan dan Alhamduliillah setelah kenyang..  seeloknya bacalah doa sebelum dan sesudah makan dengan doa yang penuh..


p/s: ingatan untuk diri sendiri juga ^_^



Reading Time:
Tutorial: Transparent Doodle *Photoshop
May 01, 2013 3 Comments
Transparent again!

Sebelum ini deno berkongsi tutorial transparent doodle using Paint.Net.. jika tertinggal boleh klik SINI.. Kali ini tutor transparentkan doodle dengan menggunakan Photoshop!

Jom mula! :)


Mula-mula buat macam biasa.. lukis doodle > save! then bukak ps :) *Klik gambar untuk lebih jelas!^^




senang kan? klik doodle di bawah untuk lihat hasilnya.. :)

p/s: jangan ambil doodle ni ya.. :)



p/s: i love art! :)


Reading Time:
Tutorial : Transparent Doodle *Paint.Net
May 01, 2013 6 Comments
Kali ini tutor macam mana nak transparentkan doodle denga menggunakan Paint.Net! kalau korang belum ada Paint.Net.. boleh download di SINI :)

okeh.. jom mula! :) *jangan lupa klik gambar untuk lebih jelas!






yeay! dah siap!




p/s:mudah kan? jom cuba! :)


Reading Time:
TakNak Balik
May 01, 2013 11 Comments
Semua nak cikcu..

mandi pun nak cikcu! ish3

adam khaleef senyum malu ^^

dah nak bersiap balik... sehari je duk sini... ^^
esok adam khaleef pun sekolah...
taknak balik dia seronok sangat.. :)


p/s: papa adam dah balik dari outstation... suka sangat dia ^^



Reading Time: