Dayang Deno

4.12.14

Budak Tocang Dua
December 04, 2014 22 Comments

Tak tahan tengok kawan-kawan Doodle Malaysia lukis Budak Tocang Dua. Act watak Budak Tocang Dua tu adalah kanak-kanak kecil comel, rambutnya ditocang dua!

Deno pun apa lagi kan,  nak lukis jugak. Tapi bukan kanak-kanak, deno lukiskan "teen version" :)



Reading Time:

2.12.14

End
December 02, 2014 6 Comments
Today is the end of doodle jammed day., and the last word is : END

"It is not the END of the world adik and remember not to lose hope.. We're always here for you.." - mama



In syaa allah.. Nothing is impossible when you have faith.



Reading Time:
Sometimes
December 02, 2014 4 Comments
Sometimes.. People not understand
Sometimes.. Its hard to explain


Sometimes.. Even dalam pain pun kita bleh senyum, kita bleh gelak, kita bleh buat kerja, kita boleh buat macam "the pain" tu tak wujud pun.. Kita senyummm je..

Its becoz kita nak orang yang kita sayang tak risau, tak susah hati tentang kita... Sometimes the pain and the sadness yang kita rasa hanya Allah yang tahu kan.... :')


Reading Time:
Jeng Jeng Jeng
December 02, 2014 4 Comments
Nah belanja gambar je satu dulu..


Dayang Deno buat apa ya? Nanti deno kongsikan, excited sebenrnya ehehe

Reading Time: