Dayang Deno

10.12.14

Zombie Again
December 10, 2014 4 Comments
Semalam punya cerita ~ ~


Seronok jugak lukis zombie ni
Tak seram pun.... ^^
Zombie pakai lipstick merah lagi..
Hehehhh......


Reading Time:
Drawing For Da Contest
December 10, 2014 2 Comments

Event PSLEM dah dekat.. As usual da bendahari must sediakan artwork for da colouring contest... Tapi artwork ni deno buat simple sebab untuk kanak-kanak under 12tahun kan... Heeee..

As usual mesti ada jugak butterfly even kali ni butterly kecik je.. Last year butterfly besar.. Lupus symbol kan butterfly, so da butterly itu wajib! Huhuuu


**Event PSLEM this Saturday


Reading Time:

9.12.14

Buku Seronot
December 09, 20141 Comments

Semenjak dua menjak ni banyak lukis je.. 
Dah jadi macam addicted pulak lukis-lukis ni...
My sketchbook pun nak abes dah.... 

Kebetulan my friend Sis Lydia cakap ada sketchbook yang lebih murah kat JB.. So apa lagi kan sepantas kilat pesan ngan Sis Lydia.. Sekejap je, semalam dah sampai... Happy!! *lompat sampai ke bintang! Kertasnya best! Sama je macam my sketchbook sebelum ni...

Dah boleh mula conteng sketchbook baru a.k.a buku seronot ni!! Cuma belum ada idea nak rasmi... Heeeee...^^ Thanks Sis Lydia and Snori! :D

**this buku seronot memang seronot!

Reading Time:
Di Luar Kebiasaan
December 09, 2014 6 Comments
Try and error .....
Kita main cuba-cuba
Kita main belasah je buat

Hari ni deno cuba sketch lain daripada yang lain
Sketching di luar kebiasaan Dayang Deno
Act deno nak cuba perkara baru :)


Boleh tahan amik masa sketch bangunan KTM ni.. Newbie macam deno mesti la lama kan.. hihiii... Mula tu tak confident, tapi fikir balik.. I should try! Tengok sekali macam bangunan KTM, tengok banyak kali macam bangunan lama.. Haunted kot.. Bhahahaha :p

Deno minat cuma tak pandai nak sketch sangat.. Sikit2 bleh laa.. Fuhh if you see ig @KlSketchNation kan.. Gerammm.. Awesome giler! Deno zero, no basic. I need more ilmu from da master and sifu2 sketch ni.. Hohohoo... Happy coz they're soo nice, soo friendly! And ada jugak dapat ilmu from my friend @ #doodlemalaysia. They're awesome! :)


**sketch is fun ! :D


Reading Time:

8.12.14

Let It Go
December 08, 2014 4 Comments
Malam ni ada perkara yang buat deno rasa sedih sangat
Perkara yang buat i'm feeling too bad
I'm feeling useless and really sad...


Tadi tulis mesej kat my bestfriend.. Air mata pun melimpah-limpah dalam bilik, nasib baik tak banjir. Sebak sangat2, rasa macam.. Entah.. Speechless.... Dah lama tak rasa macam tu, mujurlah ada dia, banyak dia bagi nasihat and semangat..

As usual, she is my very bestfriend. Sentiasa ada tak kira masa... Thanks Ayu :')


**rasa lega, dah okey... close your eyes dayang, forget it and  let it go ~~


Reading Time:

7.12.14

Tempahan : Blog Diari Vitamin
Tempahan : Blog Rumah Salya
Berteman
December 07, 2014 3 Comments

Sejak dah ada little monster ni...
Budak spec Pink pun asyik berteman je
Hahahh.. Comel kan Fluffy ni...
Grr.. rasa nak geget2 je! Heee

**Fluffy .... my new little pet


#nite

Reading Time: