Dayang Deno

12.1.16

Meet Happy
January 12, 20160 Comments
Happy?

A dream come true dapat jumpa da creator of Happy Boy! :D


Spontaneous planning nak jumpa Alex..  Ohmaigaddd! That time rasa excited sangat coz dah lama nak jumpa Alex, akhirnya dapat juga kami berjumpa :) Selama ni hanya berhubungan tru facebook, bila dapat jumpa rasa macam tak caye pun ada hihik, sebab tak pernah expect akan dapat jumpa Alex.

Banyak juga kami bualkan walaupun hanya sekejap ... Actually dayangdeno pun nervous. ehehe^^ He is a very kind person i ever met! Sungguh... happy sangat2 dapat jumpa Alex! Next time, mesti jumpa lama sikit, and doodle sama2 ya Alex? :)

Thank you very much Alex, hopefully we wiil meet again, soon :)


xxxxxxx

Happy Boy *drawing by dayangdeno :)

Oh ya.. kenapa this entri "Meet Happy?" This is becoz Alex is da creator of Happy boy! I love Happy boy! Memang happy je kalau korang tengok Happy boy, dah la comel, setiap kali tengok Happy, rasa macam nak peluk2 picit2 je sebab comel sangat! Plus Happy selalu bawa aura positive untuk kita... Tak percaya? Korang boleh like page Happy kat --->> SINI 


Reading Time:

9.1.16

Acah Acah Realism
Semalam
January 09, 2016 5 Comments
Act this week tak berapa sihat.. 

Tak sihat yang masih okey, bukanlah tak dapat bangun langsung... Dapat juga buat kerja... Cuma badan rasa letih sangat, banyak hari sudah jadi pisang penyek di rumah...Tak silap deno sebab kesan antibiotic baru yang deno dapat dari doctor, ini first time dapat ubat tu.. Biasanya ubat tu, masuk dalam badan tru branula, saluran darah. Doctr tanya nak wad atau tablet, dah tentu dayangdeno nak tablet! Taknak wad! Ehehehe... 

- google -

Alkisah semalam, tiba-tiba dapat migrain yang teruk.. Sakit kepala macam nak hantuk je kepala kat dinding, dengan muntah yang banyak.... dan terus demam. Kesian my mom and abah pun tak dapat tidur jaga anakanda yang tak sihat... Biasanya bila deno tak sihat, gitulah abah ma dua2 tak dapat tidur... Nasib baik tak melarat, abah baru duk fikir2 nak hantar pegi hospital.. Ermm dalam pukul 6pagi jugalah dapat tidur... 

Alhamdulilah sekarang dah kurang, dah okey.... :)


Reading Time:

6.1.16

Meet The Artist
January 06, 2016 3 Comments
Artist?
No.. not that one la.. no gossip2
This is lukis-lukis punya people.. hehe :p

I've been tagged by @bebbie_sa :)



this is all about me.. how about you? :)


fb : dayangdeno
instagram : @dayangdeno



Reading Time:
Wordless Wednesday : At The End Of The Day
It's Okey
January 06, 2016 4 Comments

Ermm... It's okey....

and I will be okey


**esok pegi hospital, wish me luck^^



Reading Time:

2.1.16

2015 Best Nine
Happy New Year 2016
January 02, 2016 6 Comments

I wish.. I wish of course the pain would cease to exist. I wish Lupus will be gone... I wish I dont need the medicines.. I wish I dont need all the treatment.. I wish I never had to know how it felt like to be sick. But now I'm here, I wish for the strength and I wish to not only to survive, but to shine... Happy new year 2016, may it bring peace, joy and happiness than the years before.. Inshaa Allah :')


**thank you friends for all your dhua and support.. may God bless all of you *love*


Reading Time: