I Wish


I wish.. I wish.. Of course i wish the pain would cease to exist. I wish Lupus will be gone. I wish I never had to know what it felt like to be sick. But now I'm here, I wish for the strength and I wish to not only to survive, but to shine ......

Happy new year 2015 , may it bring more peace, joy & happiness than the years before... In syaa Allah 


Taubat


Wahai Tuhan ku Tak Layak Ke Syurga Mu
Namun Tak Pula aku Sanggup Ke Neraka Mu
Ampunkan dosa ku terimalah taubat ku
Sesungguhnya engkaulah pengampun dosa-dosa besar
Ilaahi lastu lilfirdausi ahlan
walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi
fahabli taubatan waghfir dzunuubi
fa innaka ghoofiruddzambil ‘adziimi
Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai
Dengan rahmat Mu ampunkan daku oh tuhan ku
Wahai tuhan selamatkan kami ini
Dari segala kejahatan dan kecelakaan
Kami takut kami harap kepada mu
Suburkanlah cinta kami kepada Mu
Kamilah hamba yang mengharap belas dari Mu..

**Sayu dengar lagu dari kumpulan Raihan ni.... Semoga tahun depan lebih baik daripada tahun2 sebelum ini...,

Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan

klik banner 

senang sangat cara joinnya
jommmm!

due date : 19 January 2015


^_^

Blogwalking CUTI SEKOLAH AKHIR TAHUN Bersama Cikgu Ayu

klik banner


due : 31/12/2014 @ 10pm

First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking


Hi Blogger ,
Jom join "First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking" by http://life-of-lyene.blogspot.com/ . Tujuan segmen ni untuk tambah kawan dan tingkatkan pengunjur blog .. 
** Klik BANNER untuk join sekali :) .


Tarikh tamat segmen 21 January 2015 .

Wordless Wednesday : Flood


**Semoga keluarga mangsa tabah dengan ujian ini ....

Drawing Pen


Ada beberapa kawan yang bertanya

Pen jenis apa yang deno guna untuk doodle and drawing.. Haaa pen jenis kat atas ni haaa *gambar. Ada saiz2 berlainan.. Macam deno, deno ada saiz from 0.1 - 0.7 .. Biasa ada kat mana2 stationary shop. 0.05 pun ada .. Deno ada satu tapi brand lain^^

Biasa yang paling deno suka dan paling best pen yang 0.1 tu.. Halus sangat, seronok bila nak buat shadow or lukis benda yang kecik2.. Then untuk sketch bangunan ke.. Yang lain2 saiz tu depends \atas apa kita nak lukis :)


Everyone can doodle ~~

Art From DoodleMalaysia

Agagaaaa...
DoodleMalaysia always suprised me :')


Deno kan tak sihat.. Baru2 ni terkejut jugak.. Admin DM ada mesej deno.. Maybe kawan2 kat DM perasan deno senyap je kot... Act deno memang tak berapa sihat, tapi okey lagi... And diaorang hadiahkan art untuk deno...

Lahai terharu sangat2.. :')

A video posted by Dayang Deno (@dayangdeno) on

Thanks DM :)


Bila Musim Hujan


On and off
Bila musim hujan jadi kurang sihat.. 
Tapi alhamdulillah okey .........
Tak berapa nak sihat tapi okey :)
Boleh senyum, buat kerja rumah sket and boleh lukis
Yang penting boleh bangun and bergerak kan

**esok lusa okey la ni :)


Habit


Dah habit and perangai rakyat Malaysia..

Dapat gambar, dapat info, dapat cerita, dapat  whatsapp tu, dapat mesej ni.. Then forward forward forward.. Then kutuk kutuk kutuk.. Maki maki maki.. Caci caci caci.. Mengata mengata mengata.. Pastu forward forward forward lagi...

Tapi sebenarnya yang si mengforward tu tak tahu cerita tu betul atau tak, terus bulat mata dengan confident forward habis satu Malaysia dapat.. Then yang dapat tu pulak forward forward forward lagi.. Then semua berlumba nak jadi keyboad warriors... Yang jadi "wartawan" pun bleh tahan ramai ..Cuba ambil masa sekejap dalam seminit dan fikir

Kalau yg diforward tu hanya rekaan, fitnah semata-mata... KALAU la korang forward and cerita tu tak benar... INGAT, selagi ada orang percaya, selagi itulah dosa fitnah tu bertambah... Tak takut ke azab kelak? Nauzubillah ..!

Itulah orang kita ni, dah memang habit pantang dapat info sket terus sebar and forward tanpa tahu hujung pangkal kebenarannya... INGAT dan HATI-HATI

Jangan viralkan sesuatu yang korang sendiri tak pasti, yang tak sahih. Sebelum sebar pastikan ia benar,.... Kalau tak pasti, biarkan.. Allah tahu.

 ELAKKAN, JANGAN dan BERHENTILAH menjadi pendosa siber...




Rindu


Sejak musim hujan dan banjir ni
Dah lama tak nampak bulan dan bintang.. 
Rindu ... :')



Sekejap Je

Sekejap je masa berlalu...
Terngiang-ngiang kat telinga suara budak2 ni main..


Anak buah dneo baru 3 orang, tapi dah rasa macam 10orang... Riuh!  Memang rapat tiga2 budak2 ni.. Buat apa2 mesti sama2.. Sepanjang cuti sekolah ni, selalu tidur bersama..

Ada jugak time rindu mama, cari cikcu ni haaa... Mula la cikcu kena dodoikan sampai terlena.. Macam-macam lagu kena nyanyi sampai diaorang lena.. Hahaha... Nakal2 diaorang, cikcu tetap sayang.. Lahaiii baru 2 hari diaorang takde, cikcu dah rinduu



Doa Mohon Dielakkan banjir


Amin..


#prayfpreastcoast
#doakanpantaitimur
#prayforus

Banjir Luar Biasa


Tahun ni luar biasa banjirnya.. terkejut dengan tahun ni, jumlah mangsa pun  dah lebih 40ribu orang.. Paling teruk ialah Kelantan.. Terengganu dan Pahang pun ramai dipindahkan...

Alhamdulillah kawasan rumah deno okey lagi, air tak naik.. Tapi risau tu tetap ada sebab air sungai dah naik.. Lalu ngan kereta pun seram tengok air sungai yang deras tu... Alhamdulillah kakak yang balik dari KL pun dah selamat sampai...

Tapi tu pun akak cerita jalan memang banyak tenggelam.. Semoga Allah memberikan ketabahan kepada semua mangsa.. In syaa Allah


#prayfpreastcoast
#doakanpantaitimur
#prayforus

Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 Disember 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Tiba-Tiba Muka Orang


Spontan lagi..

Art yang terhasil semalam
Masa tu hujan lebat!
Sejukk! Otak pun freeze.. 
Lately kurang idea nak lukis
Semalam la ni.. Asalnya bunga
Tetiba dapat idea nak letak muka orang
As usual bab2 muka ni tak pandai sangat
Asal jadi, bleh la kan.. haha!



Okey

drawing pen 0.1 and 0.2

Yeay!

Alhamdulillah rasa okey sket sekarang... Feeling much better than hari2 sebelum ni.. Demam dah hilang , my joint pain pun dah kurang.. Sebelum ni baru jalan2 pun sakit, kekadang dah macam robot .. Hihiii... Hari ni bleh tahan ^^

Bila la musim ujan ni, mula la kesakitan kesendian datang.. Fuhh dulu pernah SLE meng"attack" sendi.. Haaa amik ko dayang sebulan seksa, tak bleh nak jalan.. pegang pensil pun sakit.. Ingat lagi, masa nak naik tangga ke kelas, kawan2 la tolong.. Last2 extend satu sem.. huhuuu

Sekarang tak macam dulu dah.. Kalau datang joint pain still bleh jalan... Cuma sakit2 je la sket.. Ini Mr. Joint pain memang nak kena debik sebab sakit ini terlebih waktu pagi, nak bangun and nak duduk.. Sakit sesangat especially my sendi lutut... Dah macam orang tua nengoknya.. Bhahahahaa... !^^ Tapi sekarang dah kurang.. Esok lusa bleh la ni lumba lari ngan anak2 buah sebelum diaorang balik SD .. hihiii 


**thanks kawan2 yang doakan dayangdeno .. nah catch my flying kiss untuk korang :)

Not Well


Act dua tiga hari memang rasa kurang sihat.. Dengan joint pain... Selera makan jangan cakaplah.. Untuk hari ni, tadi pukul 5pm baru deno makan nestum. Tak sihat, tapi masih okey... Harap2 duatiga hari lagi okey la ni... 

Ni just quick update. Anything dayangdeno akan update kat sini ya.. Ok guys, miss u much!! *flying kiss* ♥ ♥ 


**Thank you @doodlemalaysia for da doa, support and spirit.. especially da drawing for me.. i love it soo much .! Thanks juga for all bloggers and my supporters.. I'll be back soon, promise :')


Hari Ni Dan Tocang Dua


Hari ni hujan lebat.. Seharian hujan lebat. Anak2 buah pun tak boleh main kat luar sebab hujan ni. Alkisah my niece yang bosan... Dia nak main jadi owner salon..

Apa lagi cikcu dia ni la jadi mangsa..  Tak pasal2 seharian rambut deno jadi tocang dua....


She's Gonna Be Alright

17 December


Da date that i'll never forget.. 

Alhamdulillah it's have been 16years Lupus and me.. Sekejap je masa berlalu kan..17 December.. Result biopsy menunjukkan deno mengidap Lupus or Systemic Lupus Erythematosus (SLE) class IV.. And it's sad when my doc masa tu Dr. Lim Yan Ngo beritahu abah and ma.. dayang ahanya ada 5 years untuk survive.. Yes, sedih sangat.. Even masa masa tu deno berumur 10tahun, deno faham apa maksud doc bila doc cakap deno hanya ada masa 5tahun.. 5 tahun untuk hidup, 5 tahun untuk buat apa yang deno suka. Hanya 5 tahun... I'm crying almost everyday... But apa yang deno kagum with my parents.... Abah ma tak give up and sentiasa support..  Deno still ingat bila my mom cakap : "adik kena kuat, adik akan hidup lama sampai ma abah dah takde nanti"

Yes, i'm cry... Today, i cried again.. Da memories....... **Syukur alhamdulillah after 16 years  i'm survive ......


Ma dan abah orang yang sentiasa ada di sisi deno... Mula2 sakit, 4 bulan di Institut Pediatrik... Unexpected 4 bulan di sana. Macam-macam dah rasa, kena tebuk tu jangan cakaplah.. macam2 tempat kat badan ni dah rasa.. Bila nangis sebab tak tahan sakit, ma mesti minta deno sabar.. Yes deno tahu semua tu untuk kebaikan deno kan.. Wad KK1, banyak kenangannya... Deno femes sebagai robot kat situ sebab all the wayar and tiub kat leher.. My kepala keras je even berjalan coz takut that wayar tertarik... Memang teruk rasanya with all the treatment.. But seteruk sakit2 deno masa tu, deno masih bertuah sebab Allah bg masa 10tahun sihat sebelum sakit... Tak seperti baby Chong Ko Hong. Masih ingat baby Chong Ko Hong, he's my very bestfriend di Wad KK1. Baby yang sakit sejak lahir, but he is really strong.. Even dengan wayar berselirat kat tubuh dia, dia suka gelak2 and senyum... Chong Ko Hong akan ketawa bila nampak deno, maybe sebab deno yang macam robot...? Yes i'm a robot with da wayar and tiub kat leher dan badan... **Masih terbayang2 baby Chong Ko Hong... macam mana agaknya dia sekarang, deno harap dia membesar dengan sihat dan menjadi orang yang berjaya .. :')



Thanks to Kopi Soh, my new friend @doodle malaysia coz bagi peluang pada deno untuk donate my art for da kids yang nasibnya quite similar dengan deno, sakit di usia kanak-kanak....



It's not easy .. Deno tahu the feeling berbulan-bulan di hospital with all da painful treatment.. It's sucks. Dulu deno habiskan banyak masa di katil dengan melukis, it's my daily activity selain ubat and other treatment.. I hope da kids will be happy with all da art yang deno donate :')



Banyak kenangan di KK1.. Pernah rasa give up.. Tak dapat nak describe dengan kata2 pun that feeling.... Ada satu hari .... Keluar juga semua apa yang terpendam dalam hati, basah my mom with all my tears... Hari tu rasanya bengkak mata sebab nangis yang non-stop.. Masa tu sedih, hopeless, give up semua ada... Tapi Alhamdulillah deno redha and terima sakit ini di usia 12 tahun ....



16 years with Lupus..



Lupus, it's INVISIBLE.. Why it's invisible illness? Sebab memang orang tak nampak dengan mata kasar.. "Dia" bersembunyi di dalam badan patient. Yang bahayanya bila "dia" aktif, "dia" boleh serang apa sahaja organ patients..Kemudian terjadilah kerosakan pada organ2 yang boleh mengakibatkan kematian.... Once SLE aktif, dah macam war .... Kita kena lawan Lupus



SLE pernah attack my kidney, otak, sendi, kulit, jantung and darah.. Kesan dia memang teruk.. Deno pakai spec pun sebab SLE.. But in my case paling teruk ialah kidney, both of my kidney rosak sebab SLE... That's why deno perlu treatment dialisis (CAPD) setiap hari untuk ganti my kidney yang rosak. Satu lagi, bila dah invisible.. .... Hmmmm it's hard to explain to someone who has no clue, its a daily struggle being pain or feeling sick on the inside while you look fine at the outside... Itulah.. DUlu, selalu kena sindir, orang ejek, jadi bahan, kena herdik depan kelas, macam-macam! Cikgu pun tak faham.. Yes, orang susah nak faham.. Orang nampak deno normal macam orang lain tapi orang tak pernah nampak how patient terbaring di hospital, terbaring di icu.. Orang hanya tahu judge. Hati ni kalau boleh tengok, dah banyak sangat luka-luka  dan parut sebab mulut orang yang takde insurans. Dari zaman sekolah rendah, sampai la kat universiti mulut orang memang tak boleh tutup.. Tapi simpan je rasa sakit hati, geram, sedih.. Itulah namanya manusia..



Lupus patients bukan  perlu kuat untuk berperang dengan sakit tapi perlu kuat dengan orang ramai. That's why kebanyakan Lupus patients ni kuat sebab bukan dugaan sakit je, tapi dugaan dengan orang persekitaran yang tak faham...



Tahun ni deno rasa tahun paling baik dan okey deno rasa.. Kalau tak sihat pun, tak teruk sangat... Rasa syukur even with all the pain when i woke up every morning, CAPD yang memenatkan setiap hari and all the ubat yang perlu deno ambil for the rest of my life.. I am blessed for having such a loving & supportive family.. Deno nak achieve target tahun ni zero ward. If so, means deno dah pecah rekod coz sebelum ni.. Since tahun 1999 - 2013, every year deno masuk wad sebab sakit teruk.. Kali terakhir ditahan di ward ialah tahun lepas, malam raya admitted. Raya pun kat hospital..... Memang sedih .... Kesian my family, pagi Hari Raya Aidilfitri tu semua berkampung kat hospital... Ermm it's a few days left sebelum masuk tahun baru kan.. Deno harap deno ZERO ward and kekal sihat sampai bila2... In syaa allah.. 



Thanks to my beloved abah, ma and all my kakak : kaklong, kakngah, kakobie, kakna yang sentiasa ada, yang sentiasa layan and jaga adik bongsu yang nakal sorang ni... And tak lupa thanks to all my doctors, nurses and friends yang sentiasa support DayangDeno.. May Allah bless all of you.. Lillahi Ta'ala :')

. . . . . . . . . . . . . 



She looks into the sky

And all the tears are dry

She kiss her fears goodbye

She's gonna be alright ~~





Sketch Book One

A video posted by Dayang Deno (@dayangdeno) on   

sketchbook1 
status : done :)


Cold

Since semalam, hujan lebat non stop! Sejukkk.... Badan pun macam terkejut coz dua hari lepas cuaca panas melampau.. Semalam tiba2 hujan.. I think da gelombang kedua dah datang... Sebelum ni bila musim banjir macam ni jugak, hujan 24/7.

Take care everyone.. Jangan main hujan tau :)

Happy Birthday


15 Disember

Hari ni birthday my niece : Sarah Aina. Jap je budak ni besar, dulu kecik2 je, sekarang sama besar ngan cikcu dah.. I misses her zaman kecik2.. Cute dengan kecik2 dia tu kita dukung, dengan manja2... Sekarang aktif mengalahkan budak lelaki. Sangat aktif,.. 

To dear Sarah, Bithday Sarah Aina!! Happy birthday sayang... Cikcu loves you soooo much! May Allah bless you dear... Be a good girl okey^^

Keep Drawing


This is my art yang terhasil secara spontan semalam... Act I have no idea who he is.. But for sure he is only da watak in my imagination.. Even deno tak berkawan baik dengan warna2 ni... or lebih tepat tak pandai guna warna. Apa lagi nak buat ton2 warna, i fail! 

But I try... I always remember what Azmil **doodlerfriend told me.. **draw with passion and heart*.. Even korang hanya suka lukis orang lidi, that orang lidi pun art jugak and its priceless.. So, just keep drawing ! :D


my insta : dayangdeno


No Colour


No colour...
Art yang terhasil duatiga hari lepas
This is for sis Lydia a.k.a #tocangdua
Nak cepat punya pasal.. ^^

Ok ni pun nak cepat buat keje.. K bai :D


Latihan Pulak


Bila cuti sekolah..
All my nephew and niece duk umah tok abah ni haaa
And cikcu dah jadi macam da nanny... Huhuuu
Banyak kali la jugak jadi rimau sebab kanak2 ni...
Petang ni sebelum main, semua kena buat latihan~~
Kalau tak ajak buat latihan, main je la kejenya... 

**Syarat hari ni no more main kalau malas.. ngeeee...


Segmen Blogwalking by Fadzlina'


klik banner di atas

Simple segmen by Fadzlina
Due : 21 Disember 2014

Segmen Follow Dan Blogwalking By Muhammad Shahril


klik banner di atas


Simple segmen by Shahril
due : 13 Disember 2014

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM"

Assalamualaikum...




Dengan ini bermula lah giveaway hujung tahun dari dianarashid.com dan sudi2 kan lah untuk sertainya kerana ada banyak hadiah menarik yang boleh kawan-kawan menangi.Berikut adalah senarai hadiah :-

Dish Wash Concentrate x 1 pemenang
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream x 2 pemenang
telekung lycra x 1 pemenang
topup RM10 X 3 pemenang
Fridge magnet London + keychain (1 pemenang) 
Fridge magnet Malaysia + keychain (1 pemenang)
Topup RM10 x 1pemenang
Fridge magnet cameron highland x 4 pemenang
Shawl x 1 pemenang
Topup Rm10 x2
1 paket Mykoko rm39/500g x 1 pemenang
2 voucher KFC x 1 pemenang
baju muslimah x 2 pemenang
wang tunai rm50 x 1 pemenang
Home Binder 2014 x 1 pemenang


Syarat-syaratnya...:-

1- Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM"

2- Like semua facebook page penaja(wajib ):-



3- Follow blog penaja( wajib) :-

Fiza , Dila , Yumida , Parihh ,Eurukaseven , CekguNorazimah ,Veesandi  , Nadiah , Ujie , YatiAdam , Fizah@susunatursioca

4- Follow Instagram penaja (jika  ada)

@cikgunorazimah , @syidah_eda93

5- Add google + :-

Junainah   ,  Yumida

6- Tinggalkan link entry anda di entry ini 

jangan lupa letak kan link blog www.dianarashid.cm di bloglist anda supaya tak terlepas pandang apa2 update terkini.Tarikh tutup giveaway ini ialah pada 10-12-2014 .Pemenang dipilih melalui random.org .Keputusan akan diumukan sebelum 15-12-2014

Sekian..

Rasmi


Last few days  deno ada share kan,,, About my buku seronot (sketchbook) ni.. Heeee... Akhirnya semalam sebelum tidur, Dayang Deno merasmikan my buku seronot dengan jayanyaaa...

Hehehh kat cover je dulu.. Dalam tu kosong lagi.. Duk fikir jugak nak mula lukis apa.. Sekarang rajin sangat melukis, kekadang pegi hosp pun bawak.. Heeee.. ^^


**dah rasmi dahhh :D

Doodle @ The Bee, Publika

Nak mula cerita pun senyum je ni.. Hehehhh

Sebelum ni, Dayang Deno pernah mention dalam entri Studio Of the Apes kan... "takpe berangan dulu, mana tahu jadi kenyataan?" ...and my mulut memang masin coz it was like *a dream come true* bila dapat join doodle event last week [ 30 November 2014 ] !! **senyum sampai ke telingaaaa :)

Kebetulan waktu tu, deno kat KL... And Azmil tell me that ada doodle event @ The Bee, Publika. My abah  bagi 'greenlight', my sister pulak free malam tu.. Apa lagi kan, it's time for doodle..!^^ Act I'm soooo nervous !!!

Deno lewat sket coz tak jumpa cari tempat.. Masuk Publika pusing2 jap naik atas, jap turun, jap naik jap turun.. Last2 Azmil call.. Kikiki itu la lama sangat cari The Bee.. Azmil terpaksa datang kat deno.. Ngeeee sori Mil susahkan awak^^ First time jumpa Azmil... My feeling:- oh maiiii dapat jumpa my idol!!! *nak lompat bintang tapi berjaya control...miahahahaaa :p

Okey this is it!!! Ramai da members of @KLSketchNation..  Gulp! Awkward coz this is my very first time doodle with orang-orang hebat! See .. da only little girl .. errr ~ ~


Erkk... Lemah lutut wehhh dikelilingi orang-orang hebat ni!! Masa tu kan, my tangan pun gigil2 nak doodle, i'm feeling like plankton.. Rasa kerdil sangat with this guys.. Huhuu.. Deno jeling kiri, kanan, depan semua awesome! Masa tu rasa blank and i can't bilivit! **Betul ke dayangdeno ngan orang2 hebat ni?? Sobsss

Deno dah macam kanak-kanak ribena tetiba ada kat situ. I meet some of doodler/ sketcher yang familiar tapi lupa nama.. Yang deno ingat hanya Azmil and Hazizy.. Hihik^^ Act kan, ramai member @KlSketchNation kat event ni.. and I thought bangFaz **boss @DoodleMalaysia ada sekali, tapi takde.. Huhuuu maybe next time kite jumpa ya bangFaz :D

Dayang Deno memang nervous tahap cipan dah, cipan pun tak pernah macam ni kot.. But as usual buat cool je.. Hahahh! 

harap2 aura hebat diaorang melekat kat deno.. kikikiii :p

mana tak gigil tangan.. my sifu kat sebelah je.... ^^

What I noticed about da doodle on canvas ni, once kita dah mula doodle/ sketch kan.. Kita susah nak stop and rasa nak buat je.. Tak sedar pun sekejap je dah penuh ngan doodle and kita akan cari2 part yang kosong untuk doodle lagi... Best sangat-sangat!

Doodle is fun!!! :D


awesome kan?? berdarah mata nengok artwok orang2 hebat ni.. huhuuu

crdt pic : @KLsketchnation  
**dah macam abang ajar  adik melukis gayanya Azmil and DayangDeno..  ha3!! :p




doodle part bawah pulak .. heee deno and my new friend: alicia

See Azmil and his style on doodling! This is rare Mil..!! *thumbs up* Hurmm tengok banyak kali macam mermaid pun ada.. Hahahhh ^^


Act deno ada je kat depan Mil tapi entah macam mana lupa nak snap his pic.. Maybe sebab terpukau dengan style Mil!  I'm just watching him.. ahaks ;p

Fuhhh memang best!! Bila dah penuh kat my part, tercari-cari tempat lain pulak nak doodle.. Heeee.. And da best part when Azmil give me some advice and tips about da stroke!! That's priceless! Even tak dapat borak lama-lama, tetap seronok! Tu baruu tips from Azmil, belum da boss bang Faz.. Ngeeee... Ini orang sangat osem! ^^


Awesome!

Thanks Mil for this awesome artwork! Sobss.. T_T

Speechless.. Memang best tau, seronok sangat2! You guys amazing, having so much fun doodling! Alhamdulillah.. Deno dapat juga peluang jumpa and join doodling with this amazing people! Love your art soo much guys.. I'll never forget this nice experience!!

Till we meet again.. In syaa Allah :')


**Thank-you soo much @KLSkecthNation and @DoodleMalaysia (。♥‿♥。) 


Doodle Games #Day1

Ngeeee...

Yesterday we had fun on doodle games from DoodleMalaysia! Doodle Malaysia wants you to play with your food! Weeeee.....

**How many times have you been told, 'Don't play with your food!' Well, now you can!- Sis Allison


Day1 : Roti




My imagination ~ ~ ~

ICECREAM

HAT

SHIP

MUSHROOM HOUSE

HIT MILO

VASE


TREE

HONEY

IT'S ME!!



my insta : dayangdeno